Verkkokauppa Ulkomaille

Älä anna maan rajojen olla esteenä liiketoimintasi laajentamiselle – astu rohkeasti rajojen ulkopuolelle meidän avullamme. Mixtra on kokonaisvaltainen kumppanisi, joka tarjoaa monipuolisia palveluja suomalaisille yrityksille, mahdollistaen liiketoiminnan kasvun Pohjoismaihin ja sen ulkopuolelle.

Lokalisointi on menestyksen avain

Liiketoiminnan laajentaminen vaatii enemmän kuin pelkän verkkokaupan perustamisen. Lokalisointi on avain menestykseen, ja se tarkoittaa paikallisen kuluttajan tarpeiden ymmärtämistä sekä kulttuurin tuntemista. Mixtra tarjoaa kokonaisvaltaiset lokalisointipalvelut, mukaan lukien käännökset, sisällöntuotanto, verkkokaupan alustat, logistiikkapalvelut ja paikallinen asiakaspalvelu. Oli tarpeesi mikä tahansa, autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Kaikki palvelut saman katon alta

Mixtra on kumppanisi kaikissa markkinointipalveluissa, perinteisestä digitaaliseen. Tarjoamme kokemuksemme ja parhaat käytännöt kaikissa Pohjoismaissa ja Euroopassa toimimiseen. Voit luottaa siihen, että me hoidamme kaiken tarvittavan, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Asiakaspalveluratkaisut

Asiakaspalvelu ja asiakaskokemus ovat liiketoiminnan menestyksen kulmakiviä. Mixtra tarjoaa monikanavaista asiakaspalvelua paikallisella kielellä, oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi. Joustavuutemme mahdollistaa asiakkaan erilaiset järjestelmät ja käyttöympäristöt. Ammattitaitoiset, syntyperäiset asiakaspalvelijamme niin Suomessa kuin muissa maissa ovat valmiina kohtaamaan asiakkaasi ystävällisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Asiakaspalvelu on kilpailuetu

Asiakaspalvelu ei ole vain tukipalvelu – vaan se on kilpailuetu. Mixtran avulla voit erottua kilpailijoistasi tarjoamalla asiakaspalvelua asiakkaan omalla äidinkielellä. Tämä johtaa parempaan myyntiin, suurempaan tyytyväisyyteen ja aina takaisin palaaviin asiakkaisiin.

Miksi lokalisointi ja asiakaspalvelu paikallisella kielellä ovat tärkeitä?

Parempi myynti

Asiakkaat ostavat todennäköisemmin, kun heillä on tietoa omalla kielellään.

Suurempi yleisö

Tavoitat suuremman yleisön paikallisella kielellä.

Hyvä asiakaskokemus

Tarjoat ammattitaitoista asiakaspalvelua, vältät kielimuurit ja luot positiivisen asiakaskokemuksen.

Asiakassuhteen säilyttäminen

Asiakaspalvelu on myös avain asiakkaiden säilyttämiseen ja uusien hankkimiseen. Hyvä asiakaspalvelu muistetaan!

Mixtran kanssa voit luottaa siihen, että saat kaiken tarvittavan menestyksekkääseen kansainväliseen liiketoimintaan. Astu rohkeasti ulkomaille – me huolehdimme siitä, että liiketoimintasi on valmis valloittamaan maailmaa.